Ivan heeft een zware nacht gehad

Ivan heeft een zware nacht gehad

Een nieuwe dag in de mini samenleving is weer aangebroken. En vandaag lijkt het geen goede dag voor Ivan te zijn. Hij staat op de vide als hij tegen Madilia begint te klagen. Hij heeft afgelopen nacht ontzettend slecht geslapen, dit kwam mede door al het lawaai. Daar kwam bovenop dat Linda hard lag te snurken. Hoe gekker ik werd, hoe minder goed ik kon slapen gaat Ivan verder. Hij werd continu wakker en is uiteindelijk verhuisd naar de wasvide. Waarom heb je er niks van gezegd vraagt Madilia verbaasd. Dan kunnen ze rekening met je houden voegt ze eraan toe. Ivan ziet daar het nut niet van in. Rekening houden moeten mensen uit zichzelf doen eindigt hij zuchtend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *