Madilia vindt Linda een moeilijk mens

Madilia vindt Linda een moeilijk mens

Wanneer Madilia toenadering zoekt tot Linda verdwijnt ze de bosjes in. Oké, dan niet. Donder toch op man, wat kinderachtig moppert Madilia terwijl ze terugloopt naar de loods. Demi ziet Madilia gefrustreerd naar de vide lopen en besluit om samen met Fay te kijken wat er aan de hand is.  Madilia legt alles uit aan Fay die natuurlijk het een en ander heeft gemist van de ruzies tussen de twee. Maar volgens Madilia heeft het allemaal te maken met het bestellen van de boodschappen. Beetje kinderachtig reageert Fay na het horen van Madilia haar kant van het verhaal. Madilia is van mening dat Linda het niet kan hebben dat ze nu steeds meer omgaat met Rienk en Romy. Dus eigenlijk zijn de rollen nu omgedraaid en voelt zij zich buitengesloten? Net zoals als jij, toen Linda veel omging met Ivan reageert Fay. Madilia geeft aan dat, dat zeker zou kunnen. Wanneer Cemal zich bij het gesprek aansluit stelt hij voor dat Linda morgenavond in de caravan gaat slapen aangezien ze zo slecht slaapt. Ik vind dat Linda soms heel moeilijk kan doen, terwijl het niet nodig is en dat vind ik jammer reageert Madilia. Cemal snapt haar wel. Het is gewoon een moeilijk mens vervolgd Madilia geïrriteerd. Ze moet wat meer genieten hier sluit Cemal het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *