Baldr ziet steeds meer op tegen zijn huwelijk

Baldr ziet steeds meer op tegen zijn huwelijk

Baldr heeft grotendeels de organisatie van zijn bruiloft over gelaten aan een aantal vrouwelijke mede bewoners maar is hier nu goed klaar mee. Demi en Fay hebben nog niet zo lang geleden aangegeven dat wanneer Baldr hulp nodig had hij het hen alleen maar moest vragen. Gisteren had Baldr hulp nodig van Demi bij het plegen van een telefoontje maar kreeg toen niet de reactie waar hij op gehoopt had. Hij heeft kennelijk een fobie voor bellen en wilde daarom de hulp inschakelen van Demi. Uiteindelijk heeft zij dit telefoontje voor hem gepleegd maar het is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Baldr lucht afgelopen avond dan ook zijn hart bij René in het cordwood. René vindt dat het lijkt alsof sommige het hen niet gunnen. Ook hij heeft in het verleden van alles naar zijn hoofd gekregen omdat hij, naar eigen zeggen een foutje maakte. De twee mannen hebben het idee dat de bewoners elkaar liever zien falen dan dat ze elkaar helpen. Ik kan er niet tegen, die negativiteit en dat misgunnen gaat Baldr verder. En ziet steeds meer op tegen zijn huwelijk van aanstaande woensdag, omdat hij niet het idee heeft dat het erg leuk gaat worden. René praat hem van deze gedachten af en zegt er volledig voor hem te zijn. Laten we hopen dat alles toch nog goed zal verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 20:17

    Wat zou ik die ondankbare hond B er graag uitschoppen of op zijn bek zien gaan Maar eigenlijk het liefste per direct eruit . Wat een kwijlebabbel is dat die slapjanes

  2. chagija at 20:32

    Heel Nederland heeft een fobie tegen hem Wat een ondankbaar figuur zonder inhoud Hij verdiend die bruiloft niet eens meer en snapt niet dat ze het allemaal voor zijn vrouw en kinderen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *