De bewoners speculeren over de klok, wat staat hen te wachten?

De bewoners speculeren over de klok, wat staat hen te wachten?

Afgelopen avond speculeren een aantal bewoners over de klok die al enige tijd een prominente plaats heeft in de loods. Over 10 dagen staat hij op 0 hè zegt Romy tegen Fay, Linda en Madilia die naast haar op de bank zitten. Ik denk dat er dan iemand naar huis moet reageert Madilia. Fay denkt daarentegen dat de bewoners uitleg krijgen over de finale. Romy denkt er ook zo over, we krijgen vast een tipje van de sluier gaat ze verder. Linda denkt daarentegen dat het licht uitgaat zodra de teller op 0 staat en dat de bewoners vanaf dat moment weer helemaal terug bij af zijn. Of ze gooien ons op lockdown door het internet en het water af te sluiten reageert Romy enthousiast. Jij met je lockdown de hele tijd! Als jij zo graag een lockdown wil, ga dan naar buiten en blijf dan ook buiten reageert Madilia met een lacht. De dames speculeren zo nog even door over de klok maar uiteindelijk zal de tijd het leren. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *