Welke kandidaat wint de badmode ronde?

Welke kandidaat wint de badmode ronde?

Nadat alle badmode modellen hun act hebben getoond op het podium, is jurylid Chipp eruit. Hij roept de kandidaten op het podium en vertelt hen een duidelijke top 3 te hebben. Na kort beraad van de jury, Chipp is namelijk het enige jurylid, blijkt het dat er een gedeelde 3e plaats is. Rienk en Ivan hebben beide 22,5 punt gekregen van de jury. Op de tweede plaats staat Romy en tot verbazing van haar is Mehmet de absolute winnaar geworden. Hoewel niet iedereen het eens is met de jury, met name Billy en Madilia hebben moeite met hun verlies, bedanken de organisatoren, Beau en Demi, de kandidaten voor hun deelname. Ze wijzen hen erop dat de kandidaten nog veel mogelijkheid hebben tot verbetering voor ze het podium op moeten voor de echte Miss./Mr. Utopia verkiezing die nadert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *