José weigert nog een dansles te volgen

José weigert nog een dansles te volgen

Linda die met een half oor luistert en ondertussen zit te schilderen, geeft aan ook van plan zijn te gaan stoppen. Hoewel het voor Linda niet meer financieel haalbaar is, heeft José een totaal andere reden om te stoppen .Ze geeft aan het niet leuk te vinden steeds te moeten wisselen van partner. Volgens haar omdat je dan niet went aan je partner. Echter komt al snel de ware reden van het stoppen naar boven. Ik ga niet meer met René dansen, absoluut niet benadrukt José. Die heeft zijn kans gehad.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. chagija at 20:27

    Ik hoop dat er iemand met verstand van zaken Jose gaat helpen. In zoverre dat ze het natuurlijk toe laat. Maar één ding is zeker ze heeft hulp nodig Kan de achterban van Utopia haar niet voor nog meer behoeden want dit is jezelf niet goed op de kaart voor half Nederland Bespaar haar alsjeblieft voor nog meer blamage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *