De bewoners doen een oefenronde voor de Miss en Mr Utopia verkiezing

De bewoners doen een oefenronde voor de Miss en Mr Utopia verkiezing

Beau en Demi hebben bedacht dat zij een Miss en Mr Utopia verkiezing willen houden. Vanavond willen zij een ronde doen waarin de badmode wordt getoond en daarom moeten zij weten wie er allemaal meedoen. Beau en Demi maken een rondje bij de bewoners om te vragen wie er mee doet. Doen jullie mee met de verkiezing? is de vraag die Beau stelt aan Romy en Billy. Allebei de dames zijn enthousiast en zeggen volmondig ja. Bas en Madilia doen na veel stribbelen, ook hun belofte om mee te doen met de verkiezing. Ook Rienk stemt in om mee te doen. Nadat Beau en Demi veel instemmingen hebben gekregen gaan ze verder met hun rondje. Ook Fay, Cemal, René en Chipp doen mee. Na veel aandringen doet ook Baldr mee met de verkiezing. Linda heeft besloten niet mee te doen aan de verkiezing.

Na alle voorbereidingen van Demi en Beau voor de Miss- en Mr verkiezing, verzamelen de bewoners zich op de banken. Beau neemt het woord en vertelt dat het een oefenronde voor de badmode ronde betreft. Chipp zal de jury zijn, net zoals bij de echte Miss en Mr verkiezing. Vervolgens kan de oefenronde beginnen en Romy gaat als eerste. In een badpak met een gele jas eroverheen stapt ze de catwalk op. Vrolijk loopt ze heen en weer, terwijl ze ondertussen haar jas uitgooit. Na een groot applaus is het tijd voor de volgende kandidaat. Het beloofd een leuke avond te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *