Chipp is niet te spreken over het gedrag van Ivan

Chipp is niet te spreken over het gedrag van Ivan

Als Chipp de loods in komt lopen vertelt Demi hem meteen over haar discussie met Ivan. Hij wil dat ik meer kleren geef zegt ze pissig. Maar ik bepaal zelf wat ik doe en hij gaat niet aan mij kleren zitten voegt ze eraan toe. Chipp luistert vol verbazing wat Demi te vertellen heeft. Je hebt twee kisten weg gedaan antwoordt hij. Ja maar het is niet genoeg voor hem antwoordt Demi met een zucht. Rot op hoor gaat Chipp verder. Volgens hem mag iedereen zelf bepalen wat en hoeveel hij of zij weggeeft. Dit zou hij bij mij moeten proberen sluit hij geïrriteerd af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *