Ivan claimt datums voor evenementen tot grote woede van zijn mede bewoners

Ivan claimt datums voor evenementen tot grote woede van zijn mede bewoners

Tijdens de bv vergadering komen de evenementen ter sprake. Ivan heeft eerder al aangegeven dat hij graag ziet dat er bij evenementen 100% van de opbrengst naar Utopia bv gaat. Niet iedereen was het hiermee eens en daarom heeft de groep afgesproken dat de organisator van een evenement mag beslissen wat de verdeelsleutel is. Nu is het zo dat Ivan voor een stuk of 20 data vergunningen voor evenementen heeft aangevraagd. Deze data zijn volgens Ivan van hem. Hij vindt het prima als iemand anders een evenement wil geven op een van zijn data maar hij wil dan wel dat er 100% van de opbrengst naar de bv gaat. Als de groep hiervan hoort krijgt Ivan veel kritiek. Dit is niet wat er was afgesproken Ivan zegt Bas streng. Ivan houdt voet bij stuk en dit zorgt ervoor dat de groep zich kwaad maakt. Dit slaat echt nergens op benadrukt Bas. Je bent heel goed in de waarheid verdraaien gaat hij verder waarna hij boos wegloopt. Ivan blijft verbouwereerd achter.

Baldr en Chipp besluiten ook verhaal te gaan halen bij Ivan. Chipp vraagt hem op de man af waarom Ivan denkt voorrang te hebben op het organiseren van evenementen. Volgens Ivan is dit niet waar, omdat anderen het ook mogen organiseren van hem. Maar daar is Chipp het niet mee eens. Omdat jij die data claimt ben jij al organisator. Dat is niet fair reageert hij boos. De twee belanden in een discussie waarin Chipp vindt dat Ivan zich niet aan de gemaakte afspraken houdt. Ivan houdt echter voet bij stuk en vindt dat hij niets verkeerd gedaan heeft. Chipp besluit weg te lopen uit de discussie. Ik loop weg uit deze monoloog zegt hij boos. Na Chipp bemoeit ook Bas zich weer met de discussie. Dit is niet zo afgesproken zegt hij gefrustreerd tegen Ivan. Ik heb die data aangevraagd omdat ik die evenementen wil organiseren legt Ivan boos uit. Chipp die inmiddels weer terug is gekomen neemt het voor Bas op. We willen allemaal een vinger in de pap en nu doe jij alles in je eentje verwijt hij Ivan. Ook Baldr kan zich inmiddels niet meer inhouden. Je bent niet reëel en je bent super eigenwijs. En dat weet je donders goed zegt hij kwaad. Volgens Baldr heeft Ivan alle data weggekaapt, om vervolgens te bepalen wat mensen hun geld moeten doen. Ivan blijft echter bij zijn standpunt. Als andere bewoners een datum bij hem willen reserveren dan kan dat maar alle opbrengsten zullen dan richting de bv gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *