Billy, Mehmet en Romy zijn niet te spreken over de afzegging van Madilia

Billy, Mehmet en Romy zijn niet te spreken over de afzegging van Madilia

Romy heeft net van Madilia te horen gekregen dat ze niet meer mee wil doen als act tijdens The Last Shownight. Romy, Fay en Demi balen hier ontzettend van omdat ze net een hele planning hebben gemaakt die nu in de soep loopt. Doe jij nog wel mee, Bil? roept Romy naar haar als ze de loods binnen stapt. Billy die samen met Madilia een optreden zou doen, laat weten dat ze nog wel meedoet. Anders krijg je een gat. Komt goed, ik doe wel iets in mijn eentje gaat ze verder. Romy is blij om dit te horen maar benadrukt wel dat Billy dit alleen moet doen als ze er zelf achter staat. Over de last minute afzegging van Madilia is Romy niet te spreken. Ze zegt dat ze nooit mee heeft willen doen, waarom heeft ze dan ja gezegd vraagt ze zich hardop af. Ook Billy en Mehmet vinden dit een rare actie van Madilia. Zal er iets met haar aan de hand zijn? zucht Billy. Hier heeft het drietal geen antwoord op. Slappe hap vindt Mehmet het en daarmee is dit onderwerp gesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *