Mehmet spreekt Ivan aan, hij is de directeur van Utopia niet

Mehmet spreekt Ivan aan, hij is de directeur van Utopia niet

Al de hele dag is Ivan onderwerp van vele irritaties en discussies. Mehmet besluit hem apart te nemen om het er met hem over te hebben. Voorzichtig vertelt hij Ivan hoe hij soms over kan komen op de groep. Op sommige momenten heb ik het gevoel begint hij. Je bent niet de directeur van dit bedrijf. Maar zo kom je soms wel over legt hij verder uit aan Ivan. Ivan legt op zijn beurt uit dat hij Mehmet wel snapt. Maar vertelt ook dat hij zich op deze manier gedraagt omdat hij de groep wil motiveren. Ik wil het zichtbaar maken. Want pas als je iets laat zien snappen mensen wat je bedoelt voegt hij eraan toe. De twee raken in een lang gesprek waarin duidelijk wordt dat Ivan zich gedraagt zoals hij zich gedraagt met de beste bedoelingen. Het lijkt erop dat de twee elkaar langzaamaan wat beter begrijpen. Zou Ivan iets doen met de kritiek van Mehmet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *