Demi, Fay en Romy vragen zich af waar ze zo hard voor werken

Demi, Fay en Romy vragen zich af waar ze zo hard voor werken

Madilia heeft aangegeven geen act meer te willen doen tijdens het evenement The last Shownight, hoewel Romy hier in eerste instantie behoorlijk pissig om was is ze nu iets meer voor reden vatbaar. Naast Madilia doen er nog 11 andere mensen mee die wel zin hebben in hun act, dus daar wil ze zich op focussen. Fay vraagt zich af wat Madilia eigenlijk nog doet in Utopia. Ze doet nergens meer aan mee verdient geen geld en ik zie haar alleen maar op de bank zitten voegt ze eraan toe. Romy is het met Fay eens. Ik vind haar wel aardig maar ik snap wel wat je bedoelt gaat ze verder. En denkt dat ze nog spijt gaat krijgen van haar beslissing. Demi snapt dat ze het misschien niet meer zo leuk vindt in Utopia maar is ook van mening dat je het voor jezelf leuk moet maken. De dames vinden het krom dat mensen die financieel niet bijdragen aan de pot, wel de pot kunnen winnen. Ik kan zo vijf namen noemen van mensen die geen geld verdienen voor de pot maar deze wel kunnen winnen zegt Fay waarna ze Mehmet, Madilia, René, Baldr en Linda noemt. Ze vraagt zich af waar ze dan zo hard voor werken. De dames laten het maar even voor wat het is en besluiten te oefenen voor hun act.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *