Demi en Beau bespreken hoe ze hun mede bewoners kunnen motiveren voor de Miss. & Mr. Utopia verkiezing

Demi en Beau bespreken hoe ze hun mede bewoners kunnen motiveren voor de Miss. & Mr. Utopia verkiezing

Wanneer Demi en Beau in het huisje van Beau zitten wil Beau alle zaken rondom de Miss. & Mr. Utopia verkiezing weer even op orde hebben. Wat hebben we nodig vraagt ze aan haar mede bewoner. Het lijkt Beau leuk om een sjerp te regelen voor alle deelnemers. Maar wie doen er nu allemaal mee? gaat ze verder. Er zijn in de afgelopen dagen een aantal bewoners geweest die niet meer mee willen doen aan de verkiezing. Demi zegt dat ze het overzicht kwijt is en geen idee meer heeft, ze is duidelijk door alle afmeldingen gedemotiveerd. Ik heb bijna geen zin meer erin omdat mensen de hele tijd commentaar hebben vervolgd ze teleurgesteld. Maar die motivatie stijgt weer zodra de twee ideeën met elkaar uitdelen. Ze besluiten taken te verdelen en de overige bewoners nog meer te motiveren zodat er niet nog meer mensen afhaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *