Romy bespreekt met Ivan alle kritiek die hij heeft gekregen

Romy bespreekt met Ivan alle kritiek die hij heeft gekregen

Ivan heeft gisteren veel kritiek gekregen en daar wil Romy het afgelopen avond even met hem over hebben. Jij bent helemaal afgezeken begint ze het gesprek. De manier waarop je het doet is niet slim maar wat je wil bereiken is een mooie gedachte voegt Romy eraan toe. Doelend op zijn visie van alles naar de bv. Ik vind het niet fair dat je helemaal werd afgeblaft benadrukt ze. Ivan legt uit dat de bewoners te veel in het hier en nu denken en niet kijken naar het grotere plaatje. Als voorbeeld haalt hij het slopen van het oude B&B kamertje naar boven. Ook Romy begrijpt niet waarom iedereen zich zo druk maakt. Ivan wil dat Romy zich niet te veel zorgen maakt om hem. En zegt dat hij het liefst alles in één keer naar ieders zin maakt maar beseft zich ook dat dit niet haalbaar is. Voordat de twee zich weer naar de loods begeven, praten ze nog wat over de verschillende groepen bewoners die Utopia heeft gekend en over wat de Utopiaan van de eeuw voor eigenschappen moet bezitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *