Rienk vindt het gedrag van Ivan stijlloos

Rienk vindt het gedrag van Ivan stijlloos

Ivan heeft veel commentaar over zich heen gekregen van zijn mede bewoners. Ivan had voorgesteld dat hij data voor evenementen claimde zodat alle inkomsten op deze evenementen rechtstreeks naar de bv gaan. De bewoners zijn het hier niet mee eens en bespreken dit met elkaar. Vooral Rienk vindt het belachelijk van Ivan en vindt dat iedereen zelf mag bepalen wat er met de opbrengt van de evenementen mag gebeuren. Romy geeft aan een goed gesprek te hebben gehad met Ivan en hem nu te snappen. Ik vind het stijlloos  zegt Rienk overtuigend. Romy probeert Rienk in te laten zien dat Ivan het niet slecht bedoeld maar Rienk is niet overtuigd. Zal Rienk nog bijdragen van gedachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *