Rienk kijkt op tegen Romy en bewonderd haar

Rienk kijkt op tegen Romy en bewonderd haar

Rienk en Romy hebben een goed gesprek gehad over egoïsme en de goedheid in een mens. Rienk heeft hierdoor een totaal nieuwe Romy gezien en dit laat hij weten ook. Ik ben fan van jou! Jij lijkt je helemaal niet druk te maken om de goedheid of slechtheid van een mens zegt hij dan ook met tranen in zijn ogen. Wanneer Bas vraagt naar de bevindingen van Rienk legt hij uit dat hij zichzelf moreel gezien beschouwd als een helder en zuiver persoon. Maar zo hoog als Romy, dat haal ik niet. Zij is heel puur legt Rienk verder uit. Bas weet precies wat hij bedoeld en is het volledig met hem eens. Rienk heeft het idee dat Romy de mensheid begrijpt maar dat ze er op een andere manier naar kijkt dan hij. Ze begrijpt het beter dan ik gaat hij verder. Ik bewonder haar gewoon sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. M at 17:44

    Rienk is een goeroe…. vindt ie vooral zelf.
    Doe ff normaal Rienk. Jij mag je leven leiden zoals jij wil, maar doe niet net alsof je al zoveel weet, want dat valt nogal tegen als ik je zo hoor en zie. Hou het bij jezelf, dan ben je ook mooi.

  2. chagija at 14:57

    Rienk laat Romy met rust oproerstoker straks gaat ze weer onrustig worden en Romy is nu lekker rustig en tevreden met zichzelf en de rest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *