Linda en Madilia bespreken het logeerpartijtje van Bas en Beau

Linda en Madilia bespreken het logeerpartijtje van Bas en Beau

Gisteren is het bewoners niet ontgaan dat Beau bij Bas in bed is gekropen, om gezellig even te kletsen. Madilia en Linda is dit ook opgevallen en bespreken dit afgelopen avond met elkaar. Ik hoor dat Beau bij Bas in bed lag zegt Madilia lachend. Linda denkt even na en komt dan ook tot het besef dat Beau niet uit haar huisje kwam maar uit het bed van Bas. Linda denkt dat Beau behoefte heeft aan mannelijke aandacht en daarom veel om andere mannen heen hangt, sinds het vertrek van Johan. Ik vind het op het randje benadrukt ze vervolgens. Maar zij heeft het echt nodig eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 00:40

    Ze zijn oud en wijs genoeg nemen we dan maar aan. Het leed is toch al geschied zullen we maar zeggen. Of het raadselachtige antwoord in Utopia kan alles volgens de huidige bewoners . Of misschien neemt Beau gewoon wraak om aan Do te laten zien; kijk dut is Bas, en ik moet zeggen dat ze daar een punt heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *