Beau en Billy hebben weinig begrip voor Baldr die niet zoveel voor zijn huwelijk wil doen

Beau en Billy hebben weinig begrip voor Baldr die niet zoveel voor zijn huwelijk wil doen

Morgen is het zover Baldr en zijn vrouw Anna gaan voor de tweede keer trouwen. En dat doen ze in Utopia. Billy en Beau zijn al weken bezig met de voorbereidingen en op deze nieuwe dag bespreken ze met Romy hoe het ervoor staat. Alles is zo goed als geregeld en de dames lijken klaar voor de grote dag. Wel vinden ze het bijzonder dat Baldr zelf moeite heeft met bellen. Romy vertelt dat Baldr haar heeft toevertrouwd dat hij zich helemaal paniekerig voelt als hij per telefoon iets moet regelen. Beau en Billy hebben daar weinig begrip voor, omdat er per slot van rekening genoeg geregeld moet worden. Toch is Billy niet van plan op te geven en zit ze Baldr achter zijn broek aan. Ik voel me een bridezilla op iemand anders zijn bruiloft besluit ze zuchtend het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Krista at 20:14

    Waar bemoeien die twee zich mee
    Baldr is oud en wijs genoeg om dat zelf te regelen
    Beau en Billy moeten naar zichzelf kijken en meer fatsoen opbrengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *