Mag Ivan nog op het huwelijk van Baldr komen?

Mag Ivan nog op het huwelijk van Baldr komen?

Baldr stoort zich al een tijdje aan het bazige gedrag van Ivan. Gisteren werd duidelijk dat Ivan vergunningen heeft aangevraagd om evenementen te geven. Dit zijn ruim twintig data. Deze data wil Ivan best weggeven zodat iemand anders een evenement kan organiseren, onder voorwaarde dat de opbrengst voor 100% naar de bv gaat. Baldr is hier ontzettend kwaad over geworden en heeft dit duidelijk aan Ivan laten merken. Ook heeft hij laten weten dat hij niet meer op Ivan zijn evenementen zal werken. Als klap op de vuurpijl riep Baldr dat Ivan niet langer meer welkom is op zijn huwelijk. Als Beau en Baldr vandaag bezig zijn met de stoelindeling vraagt Beau voorzichtig of Ivan ook ergens neergezet moet komen. Ja, doe maar antwoordt Baldr waarna hij vertelt dat hij nog steeds niet bij is met Ivan. Maar we hebben een gesprek gehad legt hij verder uit. In dit gesprek heeft Baldr eerlijk aangegeven dat hij altijd tegen Ivan zijn manier van leiden zal blijven strijden. Maar hij is gewoon welkom benadrukt hij. Beau vindt het op haar beurt fijn om te horen en samen gaan ze verder met de voorbereidingen voor het huwelijk van morgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *