Ivan traint keihard voor het naderende boksgala

Ivan traint keihard voor het naderende boksgala

Het is een rustige dag voor de bewoners die vooral in het teken staat van de voorbereidingen voor het huwelijk van Baldr. Maar Ivan kan ook flink aan de bank want zijn bokstrainers komen het terrein op lopen. Het boksgala waarbij Ruud en Ivan het tegen elkaar opnemen, komt steeds dichterbij en er is nog een hoop werk aan de winkel voor hem. Als Ivan zich in zijn sportkleding heeft gehesen kan de les beginnen. Het is een pittige les waarbij rake klappen worden uitgedeeld. De rest van de bewoners kijkt toe hoe Ivan zich in het zweet werkt. Zal dit voldoende zijn om Ruud te verslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *