Billy is het er niet mee eens dat Ivan in een kwaad daglicht wordt gezet

Billy is het er niet mee eens dat Ivan in een kwaad daglicht wordt gezet

Gisteren tijdens de bv vergadering heeft Ivan aangekondigd dat hij ruim twintig data gereserveerd heeft om evenementen op de organiseren. Als iemand anders een datum van hem wil overnemen dan mag dit, maar wel op voorwaarde dat alle winst van het evenement naar de bv gaat. Het plan van Ivan kreeg ontzettend veel kritiek en onder andere Baldr, Bas en Chipp waren fel tegen. Billy vertelt vandaag aan Linda wat er gisteren allemaal gaande was. Iedereen brandde Ivan af zegt ze nadat ze uitleg heeft gegeven over de situatie. Volgens Linda zal dit wel vaker gaan gebeuren. Als je de focus op een ander legt en die in een kwaad daglicht zet, dan sta je er zelf beter op voegt ze eraan toe. Billy is het eens met Linda en vindt die mentaliteit niet kunnen. Ik vind het niet eerlijk en vals besluit ze het gesprek. Ben jij het met Billy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *