Billy vindt het opvallend dat Rienk zich tegen Ivan keert

Billy vindt het opvallend dat Rienk zich tegen Ivan keert

Nadat Ivan boksles heeft gehad zit hij buiten bij te komen. Billy komt bij hem zitten en begint al gauw over Rienk. Ze vindt het opvallend dat het juist Ivan is waar Rienk zich op het moment tegen keert. Jij hebt hem uitgenodigd maar het botst tussen jullie merkt ze verder op. En denkt dat dit komt omdat Rienk zich te veel laat beïnvloeden door andere mensen waardoor hij op de verschillen tussen hem en Ivan wordt gewezen. Ivan heeft dit op zijn beurt ook door. Maar ik kan het wel hebben benadrukt hij. Toch vindt Billy het jammer. Ik had hem sterker ingeschat sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *