X

Bas vraagt aan Demi en Fay of ze een complot met hem willen sluiten

Als de eerste schok rondom de nominatie van vandaag weer is gaan liggen, neemt Bas Demi en Fay apart. Hij vertelt hen dat Romy hem heeft gevraagd om als ze morgen blijft, een bondje te vormen met haar en de tweeling. Maar ze weet dat er veel is gebeurd, dus ze vroeg of ik het jullie wilde vragen gaat Bas verder. Demi en Fay reageren rustig en geven aan dat ze erover na moeten denken. Bas legt uit dat het Romy haar strategie zou zijn om, mocht ze blijven, te kunnen overleven in Utopia. Ja ze moet overleven, maar ik voel me dan een beetje gebruikt geeft Demi aan. Volgens Bas is dat niet helemaal waar omdat het ontstaan van bondjes uiteindelijk onvermijdelijk is. Je kunt er op een gegeven moment niet meer omheen gaat hij verder. En zegt wel dat hij snapt dat er veel gebeurd is tussen de tweeling en Romy, dus dat hij het zou begrijpen als ze niet openstaan voor een samenwerking. Denk er maar even over na besluit hij. Zouden Demi en Fay openstaan voor een bondje met Romy, die ze vandaag allebei drie stemmen hebben gegeven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Reacties (1)

  • Als ik Fay en Demi zou zijn, zou ik geen complot aangaan met Romy en Bas. Als Romy er in blijft stemt ze volgende week een van de twins naar huis, op wie moet ze anders gaan stemmen? Tja of ze zou er drie op Ivan moeten doen, maar ik denk dat ze dat niet durft.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings