X

Ivan maakt met Wim een afspraak om de boom naar Utopia 2 te verplaatsen

Ivan belt nog een keer met Wim Vroege. Tijdens de bv vergadering van vandaag is er akkoord gegeven op het plan van Ivan om de boom te verplaatsen. Met dit goede nieuws belt Ivan naar Wim om een afspraak te plannen. Wim weet nog niet precies welke dag hij precies de boom kan verplaatsen maar hij gaat er vanuit dat het ergens deze week zal zijn. Dat zou fantastisch zijn reageert Ivan enthousiast. De twee mannen spreken af dat alles rondom de boom weggehaald moet worden, zodat Wim hem makkelijk weg kan halen. De aannemer zal later nog terugbellen met de exacte ophaaldatum.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Reacties (1)

  • Ik vind het een hachelijke zaak, een boom verplaatsen die niet is voorbereid in dit jaargetijde is gedoemd te mislukken.
    Zonde van het geld en de boom.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings