De bv vergadering van 7 mei

De bv vergadering van 7 mei

De bv vergadering van vandaag begint iets later dan gepland maar als iedereen zit kan de vergadering beginnen. Linda vertelt dat Fay een tegenbod heeft gehad van de leverancier van de beauhut, er is 750 euro geboden. De bewoners willen graag dat het hutje tegen de inkoopprijs wordt overgekocht. Dus we moeten even zien of ze daarmee akkoord gaan voegt Linda eraan toe.

De eindpot staat nu op meer dan 50.000 euro zegt Mehmet blij. Zonder evenement hebben we dit goed gedaan aangezien de pot meestal per week wel een aantal duizend euro daalt legt hij verder uit.

Ivan heeft gebeld met Wim Vroege en hij laat weten dat hij de boom voor honderd euro in Utopia 2 kan krijgen. Mehmet, Linda en Bas gaan hiermee akkoord en vinden het een erg leuk initiatief. Ivan kijkt enorm opgelucht en is blij dat de huidige bewonerd de boom kunnen schenken. Was je zo bang dat wij niet akkoord zouden gaan vraagt Mehmet verbaast. Een beetje wel geeft Ivan toe. En daarmee eindigt de bv vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *