X

Gerrit wil zo snel mogelijk luxe in Utopia 2

Nieuweling Gerrit is de mini samenleving binnen gelopen met het idee Utopia 2 op te bouwen. Hierbij laat hij doorschemeren dat hij ook best van luxe houdt. Wanneer Gerrit en Jeffry samen zijn, spreekt Gerrit zijn twijfels uit over Brandon. Ik hou van luxe zegt Gerrit licht gefrustreerd tegen Jeffry. En geeft verder aan dat hij door wil pakken en klaar is met het trage gedoe. Hij wil zo snel mogelijk naar luxe en heeft het idee dat de rest van de groep dit niet wil. Hij vertelt daarom aan Jeffry dat hij denkt dat Brandon niet de juiste persoon is voor de financiën. Brandon wil niks met luxe te maken hebben, dan zit hij toch niet op zijn plek bij de financiën gaat Gerrit verder. Zal Gerrit zijn zin krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Hij wil lux moet hij er eerst voor zorgen dat er geld binnen kom hij wou van de week al 750 uit geven aan een notaris kom het laate binnen hen nu al een grote mond

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings