Gerrit wil zo snel mogelijk luxe in Utopia 2

Gerrit wil zo snel mogelijk luxe in Utopia 2

Nieuweling Gerrit is de mini samenleving binnen gelopen met het idee Utopia 2 op te bouwen. Hierbij laat hij doorschemeren dat hij ook best van luxe houdt. Wanneer Gerrit en Jeffry samen zijn, spreekt Gerrit zijn twijfels uit over Brandon. Ik hou van luxe zegt Gerrit licht gefrustreerd tegen Jeffry. En geeft verder aan dat hij door wil pakken en klaar is met het trage gedoe. Hij wil zo snel mogelijk naar luxe en heeft het idee dat de rest van de groep dit niet wil. Hij vertelt daarom aan Jeffry dat hij denkt dat Brandon niet de juiste persoon is voor de financiën. Brandon wil niks met luxe te maken hebben, dan zit hij toch niet op zijn plek bij de financiën gaat Gerrit verder. Zal Gerrit zijn zin krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Koos at 19:10

    Hij wil lux moet hij er eerst voor zorgen dat er geld binnen kom hij wou van de week al 750 uit geven aan een notaris kom het laate binnen hen nu al een grote mond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *