Zestien jarige Demi wacht op Jessie tot hij Utopia verlaat

Zestien jarige Demi wacht op Jessie tot hij Utopia verlaat

Jessie heeft gisteren het advies gekregen van Boyd om verder te gaan. Zich meer te focussen op zijn doel en zestienjarige Demi achter zich te laten. Afgelopen avond besluit Jessie om toch met model Demi Prins erover te praten. Demi vertelt hem dat vandaag haar laatste bezoek aan Utopia is. Niet omdat ze niet meer langs wil komen maar om aan Jessie te bewijzen dat ze alleen naar Utopia kwam voor hem en niet voor de roem. Jessie vindt dit op zijn beurt een goed idee. Er komt een dag, dan kom ik naar buiten benadrukt hij. Dan sta ik klaar voor de poort antwoordt Demi. Ik was na de vorige markt, best wel heel gelukkig geeft Jessie dan toe. En het is beter als we besluiten elkaar buiten te zien voegt hij eraan toe. Demi zegt dat ze vindt dat hij door moet zetten in zijn doel om Utopiaan van het jaar te worden. Ik wacht wel, daar hoef je je niet druk om te maken verzekert ze. Jessie geeft aan zijn gevoel te gaan volgen. Er zal wel een heleboel van gevonden worden maar ik vind het het wel waard om te wachten gaat hij verder. Demi kijkt Jessie diep in zijn ogen aan. Een half jaar is zo voorbij vervolgd ze lachend. De twee omhelzen elkaar en geven elkaar nog een dikke zoen om vervolgens hun eigen weg te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Floris at 23:51

  Kan iemand dat meisje vertellen dat Jessie nou niet bepaald de meest betrouwbare partij voor haar is. En mocht ze er toch voor gaan, be my guest zou ik zeggen.

 2. Margriet at 15:56

  16 is een leeftijd waarin je nog geen liefdes beloften kan doen.Daar komt Demi nog wel achter.. En Jessy is haar over een half jaar allang weer vergeten.

 3. Jenny at 11:20

  Wat is Demi een lief meisje, ik hoop dat Jessie zijn belofte na komt, maar vooral dat, zoals Jacco het noemt, scherpschutter Billy stopt met sarren, bedreigen en stalken van Jessie, dat zou een heleboel rust geven in Utopia. Ik zag gisterenavond een hele leuke avond, alle Utopianen waren leuk bezig, hadden plezier, dus zo kan het ook en is ook veel prettiger om naar te kijken. Dus Jessie hou je aan je plan, Demi is een mooi, lief meisje.
  Enorm leuk dat Boyd er was, weer eens ouderwets gezellig, dus zo kan het ook.

   • Jenny at 14:42

    Dat is een persoonlijke mening, ik zie een jongeman, wat onzeker, die nog volop in ontwikkeling is en in Utopia probeert een toekomst op te bouwen, meestal gaat zoiets met vallen en opstaan, maar hij komt er zeker wel.

 4. Peter at 10:46

  Gisteravond de streams gekeken, ik vond het zo gênant ! Ook in het achterhoofd dat ie ” het ” gewoon met Billy blijft doen. Omg… ik begin aan mezelf te twijfelen, waarom kijk ik hier nog naar.

 5. Anna at 10:16

  Ik vind dat er lui zitten in Utopia die niks hebben en het zo wel goed hebben eten kleding luxe Sex en het is net vakantie is toch goed zo af en toe ruzie om de kijker aan de buis gekluisterd te latenoet held binnen komen en een markt daar moeten ze het van hebben nou ik zou daar zo al zo niet heen gaan vieze handen en jij eet daar en ik hoop dat snel er 15 anderen in komen hopa deze zooi er allemaal uit en nieuwe start met weer kijken hoe dat gaat

 6. Teerak at 09:13

  Ze komt niet voor de roem naar Utopia. Roem, in utopia zitten alleen maar maatschappelijk mislukte mensen. Mensen met een normale baan of zo, gaan toch geen jaar nietsnutten. Het levert je echt geen roem op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *