Oud bewoner Boyd komt langs in Utopia als mystery guest

Oud bewoner Boyd komt langs in Utopia als mystery guest

Vandaag is de lip sync battle, en er komt ook een mystery guest. Deze persoon is zojuist Utopia in gekomen maar het lijkt dus een oud bewoner te zijn!

IJsberend noemt Jessie vandaag een heleboel namen. Brace… Ik denk Brace denkt hij hardop. Jessie verwacht vanavond een mysteryguest en vraagt zich af wie er straks Utopia zal betreden. Niet veel later komt er een lang figuur in blauwe jurk komt naar binnen. Met blonde haren in een staart en glittertjes rond zijn ogen loopt het van top tot teen getatoeëerde figuur over het terrein. Zodra Jessie door heeft wie deze mysterieuze dame is kan er maar een woord uit zijn keel komen. NEE roept  hij, waarna hij op zijn oude vriend Boyd af rent. De twee slaan elkaar in de armen en al snel volgen de rest van de bewoners. Uiteraard gaan de twee vrienden nog kort het gesprek aan op het dakterras van het penthouse. Het ging over Demi, het zestien jarig meisje die Jessie wel leuk vindt. Boyd laat weten dat hij het niet vindt kunnen en adviseert dan ook zichzelf op te pakken en weer de Jessie te zijn die hij vroeger was. Maar of dat ook gaat gebeuren? Het schijnt namelijk zo te zijn dat zestien jarige Demi vanavond ook komt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 140    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ikkem at 23:56

  Zij krijgen dagelijkse opdrachten voor rollen spel, het slaat nergens op.
  Idereen komt voor gratis utopia ingredienten en loopt maar wat rond volgens infuisterde rolletjes.
  Iedereen naar huis.

 2. rek at 23:01

  toch typies paul de leeuw op 1 en dan het deuntje van jeroen wat hij fluit iesde keer jeroen je hebt gelijk een afgang van utopia de bunker ik heb nog geen een streamlock gehad daar maar ja der speelt iets tuusen de hoofro; spelers en dat mag niet

 3. anneke at 22:35

  Ik dacht dat oud bewoners niet meer binnen mochten komen.
  En ook vriendinnetjes mogen toch niet komen, Jessie weer zijn zin gehad.
  Vraag me af wanneer die eens stiekem blijft slapen, en haar naar boven smokkelt
  Dat meisje denkt heel wat te zijn je zag haar in de camera’s kijken en kijken of Billy haar zag.
  Jessie heeft ook lak aan iedereen om haar elke keer binnen te laten komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *