Het blote voetenpad van Floor kost toch meer moeite en tijd dan ze verwacht had

Het blote voetenpad van Floor kost toch meer moeite en tijd dan ze verwacht had

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Floor houdt tijdens discussies vaak wijs haar mond en kijkt de kat uit de boom. Deze middag loopt ze in haar eentje door de tuin om een boeketje bloemen te plukken. Ook is ze druk met het blote voetenpad. Dit project kost haar meer tijd en moeite dan ze had gedacht maar ze gaat gewoon door en belt dan ook het tuincentrum om het een an ander te regelen. Ondertussen lopen Chipp en Jessie buiten als Chipp het gesprek begint. Chipp vertelt dat hij zo klaar is met vandaag. Dat komt omdat we allemaal discussies voeren die helemaal niet onderwerp van discussie horen te zijn reageert Jessie. En daarom kom ik vaak met irritaties in plaats van energie uit zo een centraal vervolgd Chipp. Zo denkt Jessie ook Een centraal moet een moment zijn om plannen te maken voor de toekomst legt hij uit. Maar dit is nu niet het geval. Maar of de structuur in Utopia beter zal worden verwacht Jessie voorlopig nog niet. Ik ben alleen maar aan het discussiëren gaat hij verder. Natuurlijk zijn de voorbereidingen voor de lip sync battle ook nog gaande. Vanavond vindt dit evenement plaats en we zien steeds meer bewoners verkleed door de loods lopen. Uiteraard komen we terug over hoe dit evenement zal lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 15:04

    floor hoop wel dat je centjes heb want met niets koop je niets he,dus dat regelen nu al mag nog niets kosten want bij jou op bloten voetjes lopen kost ook niets hoop ik .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *