Een samenvatting van de lip sync battle in Utopia

Een samenvatting van de lip sync battle in Utopia

Afgelopen avond vond de lip sync battle plaats in Utopia. Oud bewoner Boyd is mystery guest en kwam eerder al de mini samenleving in. Omstreeks 19:00 uur kwamen de eerste bezoekers het terrein op. De bewoners leken steeds zenuwachtiger te worden. Met name diegene die mee deden aan de battle. Madilia en Floor verwelkomde alle gasten en Boyd hielp zelfs even mee met de munten verkoop. Het was aardig druk. Als alle gasten binnen zijn kan de avond echt beginnen. De volgende battles werden gehouden:

De eerste Battle vindt plaats tussen Jacco en Karin.
De tweede Battle is tussen Madilia en Romy.
De derde Battle is tussen Fay en Demi.
De vierde Battle is tussen Billy en Chipp.
De vijfde Battle is tussen Floor en Danny.
De zesde Battle is tussen Bas (Robert) en Cemal.
De zevende Battle is tussen Beau en Xander.
De laatste Battle is tussen Jessie en mystery guest Boyd.

Veronica van Hoogdalem nam de presentatie op zich en introduceerde zichzelf en de DJ, DJ Lady Bee. Vervolgens legt Veronica het spel aan de bezoekers uit.  De bezoekers mogen namelijk de kandidaten beoordelen. Met een papiertje dat ze hebben ontvangen brengen ze hun stem uit. Dit doen ze door de kleur die bij de bewoner hoort omhoog te houden. Dan is het tijd voor de eerste ronde. Jacco betreedt het podium, samen met Jeroen die eigenlijk niet mee zou doen.  Met z’n tweeën zingen ze Slow Down van Douwe Bob. Wanneer Jacco het podium verlaat komt Karin in diva gelaat het podium op. Ze playbackt haar versie van Adele met Hello. Het publiek juicht en mag gaan stemmen. De bewoners houden hun stemmen omhoog. Het is overweldigend rood. Dat betekent dat Karin door gaat naar de volgende ronde

Madilia “Lip Synct” het nummer van Taylor Swift Blank Space. Met een spiegel in haar hand danst ze over het podium. Veronica is ervan onder de indruk. Vervolgens komt Romy het podium op. Romy “Lip Synct” het nummer Like A Dude van Jessie J. In een sexy outfit met een zwarte pruik danst ze over het podium. Als Veronica vraagt om te stemmen is het bijna unaniem. Romy gaat door naar de volgende ronde.

Daarna nemen Demi en Fay het tegen elkaar op. Fay bespringt het podium verkleed als Bruno Mars. Ze “Lip Synct” Uptown Funk You Up. Als Demi het podium betreedt met twee knotjes wordt het publiek erg enthousiast. Ze “Lip Synct” het nummer Wrecking Ball. Tijdens haar optreden komt er een Wrecking Ball naar beneden en schommelt ze zoals Miley Cyrus dat deed over het podium heen. De winnaar van deze battle is Fay.

Billy staat daarna op het podium met een kroontje op. Ze imiteert Queen B – Beyonce. En “Lip Synct” het nummer Grown Woman. Billy lijkt een statement neer te zetten met haar optreden. She can do whatever she wants! Chipp heeft enorm zijn best gedaan. Hij komt het podium op, verkleed als Sia. Hij heeft duidelijk zijn rechearch gedaan en doet de videoclip perfect na. Hij heeft de volgende ronde gehaald en wint.

Floor staat in een Prinses Elsa jurk op het podium. Ze “Lip Synct” Let It Go van Demi Lovato. Tijdens het refrein komt Madilia het podium op om de special effects te verzorgen. Ze gooit glitters om Floor heen, verkleed als sneeuwvlokje. De tegenstander van Floor is Danny, verkleed als Danny De Munk.  De twee lijken erg op elkaar en het publiek doet gezellig mee. Als het publiek moet stemmen is het vrij snel duidelijk, Danny gaat door naar de volgende ronde.

Cemal neemt dan plaats op het podium in dezelfde outfit die Stromae droeg in zijn clip van Papaoutai.  Hij rapt de volledige Franse tekst mee en geeft een geweldig optreden met dans. Bas daarna komt het podium op en zegt dat hij enorm goed geoefend heeft. Ik weet zeker dat ik ga winnen, dus daarom presenteer ik jullie Robert! In plaats van Bas staat Robert het liedje Roar van Katy Perry te “Lip Syncen”. Met zijn performance weet hij het publiek te overtuigen. Hij mag dan ook door naar de volgende ronde.

Beau zet daarna een spannend optreden neer. Met leren konijnen oortjes en een bijpassende leren jurk “Synct” ze het nummer Dangerous Woman’van Ariana Grande. Xander betreedt daarna het podium met een blonde pruik. En zingt het nummer Lips Are Movingvan Meghan Trainor. Als het publiek haar stem uitbrengt moet er goed worden gekeken. De winnaar van deze Battle wordt Beau.

Dan staat Jessie klaar, Hij “Synct” het nummer One Dance van Drake. Hij vraagt het publiek om niet op hem te stemmen, Ik kan dit echt niet voegt hij eraan toe. Dan doet Boyd volledig in jurk, blonde pruik en make-up, het liedje Let It Go van Idina Menzel. Hij weet zijn tekst alleen niet meer of is het tactiek?  Het heeft gewerkt want Boyd wint deze Battle.

Tijd voor de kwartfinales. Karin die gigantische wimpers heeft opgedaan, neemt het deze ronde op tegen Romy. Het publiek heeft moeite met de keuze maar gaat uiteindelijk toch voor Romy. Vervolgens krijgt Demi hulp van Fay. Samen nemen ze het op tegen Chipp. Toch winnen Demi en Fay. Danny neemt het op tegen Robert die in plaats van Bas mee doet. Hij is een ijzersterke kandidaat. En doet zijn uiterste best op het podium. Helaas voor Danny, Robert wint.  Beau neemt het in deze ronde op tegen Boyd.  Beau doet haar masker af wanneer ze vergezeld word door Romy geeft ze haar een vlugge kus op haar mond. Boyd doet een tweede poging om te kijken of hij zijn tekst nog weet. Deze keer kent hij de tekst een stuk beter en maakt het Beau een stuk lastiger dan ze in eerste instantie had verwacht.  Beau wint deze ronde, maar met weinig verschil.

Met nog  drie rondes te gaan is het daarna tijd voor de halve finale. Romy neemt het op tegen Demi en Robert neemt het op tegen Beau. Na een korte pauze opent Romy de halve finale. Haar optreden is nog beter dan de vorige keer. Demi zet haar loopkogel in om de show van Romy te stelen. Na een lastige stemronde is de eerste finalist bekend en dat is Romy. Dan is Beau weer aan de beurt. Verleidelijk loopt ze door het publiek heen. Robert heeft het af gekeken. En ook hij loopt door het publiek heen om hun harten te winnen. Helaas is het net niet genoeg om Beau te verslaan, en mag Beau het tegen Romy opnemen in de finale. Robert en Demi nemen het vervolgens tegen elkaar op voor de derde plek. Het is Miley Cyrus tegen Katy Perry. Demi heeft haar sloopkogel weer opgehangen en vliegt het podium over. Robert gaat er ook volledig voor. De twee hebben alles gegeven maar een van de twee heeft het net iets beter gedaan. De derde plaats gaat naar Demi. Demi doneert haar geldprijs van €100,- aan Robert.

En dan is de finale, deze opent Romy. Ze geeft nog één keer alles wat ze heeft. Beau doet hetzelfde en springt direct het podium weer op. Jessie J tegen Ariana Grande.Het publiek brengt haar stem uit en de winnaar wordt duidelijk. De winnaar van de grote Utopiaanse Lip Sync Battle is geworden: Romy!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *