Billy is woedend op Jessie, hij zet zichzelf voor schut met zestienjarige Demi

Billy is woedend op Jessie, hij zet zichzelf voor schut met zestienjarige Demi

Een nieuwe dag is begonnen na de Lip Sync Battle. Billy is als eerste wakker en ondanks ze goed geslapen heeft is ze niet te genieten. En dat komt met name door Jessie. Ik wil echt niet meer dat Jessie bij me in de buurt komt. Het is helemaal klaar zegt ze in zichzelf. Als ze zich heeft omgekleed neemt ze plaatst achter de computer. Jessie komt wat later ook voorbij lopen. Billy ontploft. Na alles wat ze gezien en gehoord heeft over gisteravond, wat betreft zestienjarige Demi Prins, is ze nu helemaal klaar met Jessie. Beter ga je naar huis! Je hebt geen eer meer te behalen hier roept ze venijnig. Jessie draait zich verbaasd om sorry vraagt hij. Billy herhaalt zich nogmaals en voegt eraan toe dat hij zich voor schut zet. Jessie beschuldigt Billy er vervolgens van het verzinnen van verhalen over hem. Je kan niet zeggen dat ik lieg en bedrieg schreeuwt ze terug. En voegt eraan toe dat ze het walgelijk vindt hoe hij met haar omgaat.  Ik kom er in ieder geval beter uit dan een relatie met jou reageert Jessie fel. Utopiaan van het Jaar kan je op je buik schrijven roept Billy nog even na terwijl de twee beide weglopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Sannie at 17:39

  Ik moet stiekem lachen dat iedereen hier zo hard roept dat die 2 eruit moeten. Zodra dat gebeurd is het een dooie boel daar. Juist door dit extreme gedrag trek je kijkers en wordt erover gepraat. Dat merk je al aan al deze reacties. Bekijk een willekeurig ander artikel en er staan slechts een paar of geen reacties. Dus zeer domme zet om sensatie gedrag eruit te wensen.

 2. j.madarie-zweers at 15:18

  ben er ook klaar mee , ben verslaaft aan utopia , maar ik ben zo klaar met hun , jessie moet zijn verstand gebruiken . kiezen of delen , demi of billybil . maar ga niet dit doen . laat bil het maar bij botox houden . en jij bij demi . blijf van bil af en anders beloof je niks aan demi .

 3. Margriet at 12:12

  Billy haar probleem is dat ze stinkend jaloers is. En dat gaat nooit veranderen zolang die 2 nog in Utopia zitten. Maar Jessy moet zijn verstand gaan gebruiken.

  • Willem at 19:58

   Jij zegt het precies goed. Billy is stinkend jaloers, er is nog een slaapplek in de stal voor haar en dan keert de rust weer terug in de loods.

 4. Willeke at 11:53

  Nou John de Mol kan zeggen of denken wat hij wil, maar ik kijk al zeker 6 weken niet meer.
  En in het ,,tehuis,, waar ik werk ook niet meer.
  Iedereen echt iedereen haakt af op Slettebak Billie.
  En maar in zichzelf praten, dus bewust wetend dat het gehoord en gezien wordt.
  Wel kijk ik 1x per dag deze rubriek, en vaak reageer ik daarop.
  Als ik lees dat ze weg is ,gaat de tv weer aan.
  Dus,, wat is belangrijk,,
  met mij erbij kijken er dagelijks plm 45 mensen minder

 5. Jenny at 11:26

  Na een zo leuke avond met alle Utopianen die mee deden is het toch een afgang dat Billy alles verknalt door te schelden en te schreeuwen, ze kon er op wachten, maar blijft als een scherpschutter jagen op Jessie. Billy doe je eigen ding of ga naar huis, je verknalt een leuke avond en leuke sfeer, waardoor veel mensen afhaken om naar Utopia te kijken.

 6. ikkem at 11:20

  Als deze twee in beeld komen, gaat tv helemaaal uit, die zijn zelfs erger dan tv reklame.
  Er is maar een word over ze, BAAHHH.

 7. Ria at 10:39

  Het zijn echt twee domme mensen.Over het leeftijdsverchil heeft Billy ook altijd wat te verte\llen maar dat ze zelf tien jaar ouder is laat ze maar weg nu dat is veel in de volkmond erger dan dat een man ouder is, Een vrouw is nu een maal dominanter dan een man daarom is het vaak dat de man wat jaren ouder ts, Jesie en Billy zijn net twee magneten aantrekken en afstoten ze missen allebij de seks.Hoemeer wij zeggen dat ze er uitmoeten hoe meer John de Mol in zijn vuistje lacht daar gaat het om erover praten dan gaan er weer meer kijken.

 8. maria at 10:16

  nou nou billy nog steeds jaloers hij naar huis maar jij zeker ook.volgens mij lagen jullie weer lekker samen in het tentjes van de week aan het horen hijgen.daarom riep jij naar hem ik ga iedereen vertellen over ons van de hele week.mooie chantage hij schrok hier ook erg van en slijmde er gelijk op los.ow billy als je weer niet kan slapen kom gerust langs hoor.wat een zak zeg echt twee domboos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *