Billy wil geen oorlog met Jessie

Billy wil geen oorlog met Jessie

Vanmorgen heeft Billy ruzie gemaakt met Jessie. De “oorlog” brak uit tussen de twee, Billy heeft duidelijk moeite met de situatie rondom het zestienjarige meisje Demi. Nadat ze weer wat rustiger is besluit ze het gesprek wederom met Jessie aan te gaan.

Jessie zit op dat moment buiten met Karin te kletsen. En Billy besluit naast hem te gaan zitten op de liefdesbrug. Al snel biedt ze haar excuses aan over wat ze uit emotie heeft gezegd. Maar benadrukt wel dat ze haar gedrag niet goedkeurt. Ik heb geen zin om weer de oorlog met elkaar aan te gaan. Dat is voor de groep niet goed, dat is voor jou en mij niet goed. Ik ben hier niet om je kapot te maken en jij bent hier niet om mij kapot te maken voegt Billy eraan toe. Ook geeft ze aan dat dit alles een groot leerproces is voor haar en absoluut geen ruzie met hem wil. Ik ben ervan overtuigd dat de vriendschap er nog is. Dat ik dingen anders opvat is geheel aan mijzelf maar wil er als eerst voor zorgen dat we elkaar de tent niet uitvechten. Ik hoop dat we voortaan zullen lachen om de ruzies die we gehad hebben. Ik gun je het allerbeste. We hebben elkaar echt nodig. Als we hier allebei willen blijven, moeten we echt de strijdbijl begraven en er een streep onder zetten. Laten we naar onze vriendschap gaan kijken benadrukt ze. Jessie blijft het hele gesprek stil en heeft en nadat Billy is uitgepraat, heeft hij eigenlijk ook niks te zeggen. Billy geeft Jessie met veel moeite een knuffel en loopt vervolgens weer richting de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
  • Jenny at 11:06

   Helaas blijft Billy hem achtervolgen, het is net zoals Jacco zegt, ze is een scherpschutter. Fijn dan ook dat Jessie de juiste keus heeft gemaakt en voor Demi gaat.

 1. Willeke at 10:56

  Teveel aandacht voor die twee.
  Heb medelijden met de moeder van hem.
  Het zal je kind maar wezen.
  Mama zeg eens een keer iets tegen je zoon.
  Als hij buiten komt, achtervolgings waanzin.
  Van dames met het kaliber Billie.
  Die zou ik als “Schoondochter” niet over mijn vloer willen.
  Zou me dood schamen.

  • Jenny at 11:02

   Waarom een moeder erbij betrekken? Wat heeft die ermee te maken? En wat de aandacht betreft, ze zijn in Utopia 24/7 op TV. allemaal.

 2. yasmine at 18:04

  Wat een mens is die billy. Zoveel verschillende personaliteiten bah. Dit mens heeft hulp nodig en jessie moet wat harder worden.

 3. Jans at 16:24

  kunnen ze jessie en billy niet vanwege hun gedrag uit Utopia zetten? zal beter zijn voor de kijkcijfers iedereen word zo moe een gebed zonder eind

  • Jenny at 11:13

   Omdat Billy achter Jessie aan blijft lopen en hem blijft volgen, kun je toch moeilijk hem wegsturen. Ik heb bij Jessie geen verkeerd gedrag gezien, dat hij voor Demi kiest zie ik niet als verkeerd gedrag, maar juist als een verstandige keuze en ook de beslissing van Demi om niet meer te komen en buiten op hem te wachten liet wel zien dat ze een serieus verstandig meisje is.

 4. jolanda at 15:43

  Vermoeiend dit…… Billy Billy toch, wat zet je je zelf weer voor schut. Haar hele Utopia tijd heeft tot nu toe alleen maar hierom gedraaid.

 5. Scarlet at 14:18

  Je wordt toch ook helemaal knetter van die Billy. Voortdurend wordt hij de huid rot gescholden, dan komt ze het weer goed maken, dan scheldt ze hem weer verrot. Kan me voorstellen dat hij niets meer voor haar voelt. Je wordt toch knettergek van zo’n mens!

 6. ikkem at 13:37

  Mijn komentaar is merdere malen verwijderd, het wordt op hun namen gefiltered.
  Blijkbaar alles moet op voobereide pad lopen zo in Utopia als here.

 7. joke at 13:18

  wordt kotsmisselijk van die neus en niemand zegt wat en Jessie je mag wel wat harder worden en als een kerel handelen want ze bespeelt je elke keer weer dat sorry zeggen zij er uit en help dan maar mensen die echt geholpen willen worden dan doen ze iets nuttigs Dit is toch gekte en daar kan je op reageren en dat gaat toch over Billy en Jessie waar om wordt er dan gezegd dat heb je al gedaan sorry dit begrijp ik niet

 8. joke at 13:13

  wordt kotsmisselijk van die neus en niemand zegt wat en Jessie je mag wel wat harder worden en als een kerel handelen want ze bespeelt je elke keer weer dat sorry zeggen zij er uit en help dan maar mensen die echt geholpen willen worden dan doen ze iets nuttigs

 9. Ria at 11:56

  Ze heeft geen fatoen hij zit met Karin te praten en hup daar is ze weer en breekt weer in en praat maar door,Snoer haar eens d’r mond.Dan komt Jesi ook echt als een kleuter over.

 10. ikkem at 11:50

  Dus deze twee zijn opnieuw op het maatje geroepen door programa maker.
  Je ziet toch, het werkt niet, geef allebei rode kaart, eruit.

  • Jenny at 10:58

   Het gaat hier wel steeds over Billy die agressief is tegen Jessie, dus waarom Jessie eruit? Omdat hij verlieft is op een ander meisje? Mag dat dan niet? Nee laat Billy maar vertrekken dan krijgen we eindelijk een veel leuker en vriendelijker Utopia en gaat iedereen weer kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *