Romy geeft Billy opnieuw advies rondom Jessie

Romy geeft Billy opnieuw advies rondom Jessie

Billy heeft de strijdbijl met Jessie begraven. Maar er word nog volop over de situatie gesproken. Zo spraken Romy en Billy erover.

Op de schommelstoel excuseert Billy zich alvast. Het is namelijk niet de eerste keer dat ze bij Romy haar hart lucht omtrent Jessie. Billy vertelt vervolgens dat ze een sprankje hoop zag om terug te komen bij Jessie en volledig in de valkuil is gelopen. Dat is volgens haar de grootste les hier maar ze snapt het als mensen denken je leert het ook niet. Al snel wordt ze emotioneel en Romy probeert haar te troosten. Het voelt alsof ik niet luister naar de mensen die om me geven vervolgd Billy. En geeft aan achter de keuze van Jessie te staan en geeft nog steeds veel om hem. Toch doet het haar heel erg pijn. Ik denk dat er over een tijdje weer een toenadering zal ontstaan richting hem, maar wil er dan voor zorgen dat ik sterk genoeg ben om deze verleiding te weerstaan.Romy vertelt haar dat ze de bui al zag hangen. De laatste tijd trokken Billy en Jessie weer heel veel met elkaar op. Iets te veel naar volgens haar. Ik heb er spijt van dat ik het destijds niet bij jou heeft aangekaart. Dan had het waarschijnlijk niet zo ver gekomen voegt ze eraan toe. Ik ben teleurgesteld dat je mijn eerdere adviezen niet heeft opgevolgd en weer in de valkuil is gelokt. Billy begrijpt haar volkomen. Romy geeft haar nogmaals het advies om op afstand te blijven. Als je gepaste afstand houdt, dan is de klap niet zo hard legt ze verder uit. Ik hoop dat je sterk blijft en voor jezelf kiest de volgende keer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Harry at 11:31

    Ik heb al eens vaker gerageerd, maar steeds weer wordt mijn re niet geplaats.
    Als ik soms zie hoe er wordt gerageerd snap ik niet wat ik fout doe.

  2. Miriam at 23:52

    Ik snap Billy haar frustratie wel. Jessie heeft haar gewoon gebruikt terwijl hij best weet dat Billy gevoelens voor hem heeft. Jessie is echt een vies ventje. Hij weet het altijd zo goed over anderen te oordelen, maar handelt zelf niet altijd correct.

  3. Margriet at 19:35

    Ach je kan het beter Jessy en Billy in Utopia gaan noemen . De rest telt allang niet meer mee. Ik hoop zeer binnenkort op de allerlaatste aflevering.

  4. Jans at 16:30

    ze zijn beide schuldig stuur ze alstublieft naar huis het blijf maar aan de gang met hun zet ze beiden op een onbewoond eiland maar haal ze weg van de tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *