Christel denkt dat Jessie over haar roddelt en heeft een flinke discussie

Christel denkt dat Jessie over haar roddelt en heeft een flinke discussie

Christel neemt Jessie even apart omdat ze het gevoel heeft dat Jessie roddelt over de andere bewoners. Wanneer de twee samen zitten ontstaat er al snel een discussie. Jessie legt uit dat ze met bewoners praat over haar gevoel maar geeft aan dat ze het gevoel heeft dat iedereen dit weleens doet. Wat moet ik over jou in deze drie weken hebben geroddeld? vraagt Jessie zich hardop af richting Christel. Christel geeft aan dat ze geen voorbeelden kan noemen maar wel weet dat het gebeurd. Ik vind het echt jammer dat je zo over mij denkt zegt Jessie geïrriteerd. De twee discussiëren verder over het roddelen en komen tot de conclusie dat er niet geroddeld wordt maar gerelativeerd. Toch lijken de dames het nog niet helemaal eens te worden met elkaar.

Wanneer Jessie huilend in haar hangmat ligt, komen Hiske en Mike op haar af. De twee vragen wat er aan de hand is en snel geeft Jessie aan dat het komt door Christel. Toch wil Jessie er niets over zeggen omdat ze bang is dat Christel haar weer hierop gaat aanspreken. Ik zeg gewoon helemaal niks meer daarover zegt Jessie met tranen in haar ogen. Mike geeft aan dat Jessie moe is en lekker moet gaan slapen, snel pakt hij een slaapzak en legt het over haar heen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *