Merel is begonnen met afvallen maar heeft moeite met de voeding

Merel is begonnen met afvallen maar heeft moeite met de voeding

Merel is begonnen met afvallen en daarom hebben Brandon en Jessie en voedingsschema voor haar gemaakt. De havermoutpap valt op deze dag niet goed in de smaak bij Merel. Wat is dit smerig geeft ze toe. Wie heeft dit bedacht? Hiske legt uit dat de mannen maaltijden voor haar moeten klaarmaken die ze lust, aangezien ze het anders niet vol gaat houden. Merel zucht. Normaal ben ik gek op eten maar als ik dit elke dag moet eten, wil ik liever niets meer voegt ze eraan toe. Ik weet niet of ik het wel kan hoor, zo serieus zegt Merel wat later wanneer Brandon binnenkomt. Hij laat weten dat het schema enkel een advies is maar ze zich er niet strak aan hoeft te houden. We gaan proberen om de havermout lekker voor je te maken, als je er maar geen suiker of siroop bij gooit gaat hij verder. Zal het Merel lukken om zich aan haar nieuwe levensstijl te houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *