Kaylee, Shelley en Christel  borrelen samen en hebben een gezellige avond 

Kaylee, Shelley en Christel  borrelen samen en hebben een gezellige avond 

De vrouwen houden wel van een beetje gezelligheid en daarom organiseren een aantal van hen afgelopen avond een borrel. Shelley, Kaylee en Christel komen samen om lekker te kletsen en een drankje te drinken. Dylan besluit om er ook even gezellig bij te komen zitten. Er worden heel wat onderwerpen besproken en ook de tattoo shop die waarschijnlijk binnenkort wordt geopend komt aan bod. Kaylee laat weten dat Dylan en Brandon hard aan het bouwen zijn en dat als de shop bijna af is, Jessie naar de GGD gaat bellen zodat de shop gecheckt en hopelijk goedgekeurd kan worden. Ben je ook benieuwd naar de tattoo shop? De avond is gezellig verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *