Erik laat iemand zijn laatste wens in vervulling gaan en bespreekt dit mooie gebaar

Erik laat iemand zijn laatste wens in vervulling gaan en bespreekt dit mooie gebaar

Erik heeft gisteren bezoek gekregen van een paar mannen die hem kunnen helpen bij het bouwen van een doodskist. Hij heeft heel wat tips gekregen die hem verder hebben geholpen bij het ontwerpen en straks ook met het in elkaar zetten van de kist. Erik leek in eerste instantie een beetje te schrikken van de bijzondere aanvraag maar zag al snel in dat het een mooi gebaar is om iemand zijn of haar laatste wens in vervulling te laten gaan. De mannelijke bewoners bespreken afgelopen avond hoe Erik de doodskist gaat bouwen en wat er allemaal bij komt kijken. Bijzonder dat Erik dit wil doen, vinden jullie dat ook?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *