Adriaan en Erik zijn wat teleurgesteld in Dylan

Adriaan en Erik zijn wat teleurgesteld in Dylan

Erik en Adriaan liggen afgelopen avond op hun bed in de caravan, als ze over de twee nieuwste bewoners van Utopia 2 beginnen, Dylan en Kaylee. Ja, wat moet ik daar nou van zeggen… Ik had verwacht dat hij actiever zou zijn begint Erik tegen Adriaan. Adriaan is het hiermee eens. Het is niet een jongen die gaat knallen gaat hij verder. Adriaan moet een beetje lachen om de opmerkingen van Erik. Die jongen heeft geen last van stress, die vindt het allemaal wel prima voegt hij eraan toe. De twee mannen bespreken vervolgens dat Dylan vandaag bijvoorbeeld ook niet heeft gewerkt. Adriaan geeft toe dat hij ook meer van Dylan had verwacht en een beetje teleurgesteld in hem is. Maar geeft ook toe dat het allemaal nog kan veranderen. Denk jij dat Dylan nog gaat veranderen? En kunnen jullie je vinden in de bevindingen van Erik en Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *