Brandon ontvangt post, hij was er echt aan toe

Brandon ontvangt post, hij was er echt aan toe

Het is eindelijk zo ver voor Brandon. Eindelijk roept hij enthousiast over het Utopia 2 terrein. Hij ontvangt namelijk post van zijn familie. Ik was hier echt aan toe laat hij verder weten. Hij loopt vervolgens naar de silo toe met de post in zijn handen en gaat lekker op de bank naast de openhaard zitten. Hij kan niet wachten om te beginnen met lezen en zijn brede glimlach is niet van zijn gezicht te krijgen. Het lijken positieve berichten te zijn. Het ziet ernaar uit dat Brandon zijn dag niet meer stuk kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *