Jessie ergert zich aan het weinige eten in Utopia 2

Jessie ergert zich aan het weinige eten in Utopia 2

Jessie is hard aan het werk en daar krijg je uiteindelijk honger van. Hij besluit naar de silo toe te lopen en iets te eten voor zichzelf te maken maar tot zijn verbazing is veel van het eten dat de bewoners pas besteld hebben al op. Er moet echt meer eten komen concludeert hij. Ik ben al tevreden als ik ’s ochtend wat yoghurt en havermout kan eten voegt hij eraan toe. Shelley, die ook in de keuken staat begrijpt wat hij bedoelt. Hopelijk is het voedseltekort eenmalig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *