Shelley vraagt zich af waarom Adriaan de pik op haar heeft

Shelley vraagt zich af waarom Adriaan de pik op haar heeft

Gerrit en Shelley lopen met hun armen om elkaar heen over het terrein. Het stel stopt met lopen wanneer Shelley een vraag wil stellen. En vraagt zich namelijk af waarom Adriaan de pik op haar heeft. Is hij niet een beetje verliefd op je? merkt Gerrit. Shelley vraagt of hij dat echt denkt. Ik denk dat hij je wel aantrekkelijk vindt ja antwoordt Gerrit. Shelley denkt dat het niet de reden is dat Adriaan het altijd op haar gemunt heeft. Hij zegt dat hij altijd mensen pakt die dicht bij hem staan zegt Shelley. Gerrit denkt dat Adriaan zich tot Shelley keert omdat hij bij haar de leukste reactie krijgt. Gerrit omhelst Shelley en hij geeft haar een kus. Je bent een bijzonder exemplaar eindigt hij. Denk jij dat Adriaan verliefd is op Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *