Jens heeft een nieuw target en vertelt Brandon wat dit inhoud

Jens heeft een nieuw target en vertelt Brandon wat dit inhoud

Volgende week zondag organiseren de bewoners de Lentekriebels markt. De voorbereidingen zijn in volle gang. Terwijl Merel en Gerrit achter de computer zitten, is Jens buiten aan het straten. Ik heb een mooi idee en mooie target voor mezelf zegt hij. Brandon is meteen nieuwsgierig. Ik wil hier de Ramblas creëren gaat Jens enthousiast verder. En  legt aan Brandon uit dat hij een straat aan het maken is en dat er aan allebei de kanten kraampjes moeten komen te staan. Met op de kop onze eigen merchandise zegt hij. Brandon lijkt het een goed idee te vinden. Klinkt tof benadrukt hij. Jens vertelt dat ze nog een week hebben om alles te maken en volgens hem moet dat lukken. Zal het idee van Jens waarheid worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *