Gerrit en Shelley praten na over het familiebezoek

Gerrit en Shelley praten na over het familiebezoek

Shelley en Gerrit zitten samen in het huisje. Ze  vertelt dat haar bezoek trots op haar was en dat ze hierdoor erg blij en opgelucht is. Ik dacht ik laat het ook even bij jou, want je kreeg ook geen leuke post zegt Gerrit vervolgens. Shelley laat daarna weten dat Adriaan naar haar moeder gegaan was en dat hij gezegd heeft dat zij positieve post nodig heeft.

Ze vertelt verder dat ze met haar bezoek heeft gesproken over het maken van keuzes. Ze zeggen, je hebt hier maar een beperkt aantal mensen waar je uit kan kiezen en dan kiest ze gelijk weer de slechtste maar het is mijn keuze gaat ze haar verhaal verder. Gerrit reageert met een lach en vraagt of zij ook zo denkt. Shelley antwoordt dat ze hem gewoon een leuke jongen vindt. Ik wil geen tweede persoon op mijn naam hebben waar ik iets mee heb gehad. En zegt tot slot dat het klopt dat je hier moet kiezen en dat je in de buitenwereld meer keuze hebt in partners. In de buitenwereld waren we elkaar misschien gewoon voorbijgelopen benadrukt ze.  Hoewel Gerrit achterblijft met gemengde gevoelens over het bezoek heeft Shelley hier duidelijk veel energie aan over gehouden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *