Adriaan en Jessie uiten hun frustraties over de bouw van de tattoo shop

Adriaan en Jessie uiten hun frustraties over de bouw van de tattoo shop

Jessie en Adriaan staan in de caravan wanneer Dylan en Kaylee ter sprake komen. Ze willen zo veel, maar doen niets begint Adriaan het gesprek. Als ze echt graag zouden willen, hadden ze al veel meer werk kunnen verrichten voegt hij eraan toe. En legt uit dat Gerrit en Hiske nog makkelijk gebruik hadden kunnen maken van de bakkerij en het zonde is van de ruimte. Jessie is het helemaal met hem eens en legt uit dat dit hetzelfde was bij de riemen. Ze moesten binnenkomen maar toen ze er vervolgens waren, werden ze ook niet getatoeëerd vervolgt hij. Adriaan voegt eraan toe dat in het geval ze op dit tempo doorgaan, er over twee weken nog steeds geen tattoo shop staat. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *