X

Mike regelt matrassen en een tent via de kringloopwinkel

Het is een uur later wat betekent dat Mike de kringloopwinkel terug zou bellen over een eventuele slaapplek en matrassen. Mike wil zes matrassen bestellen en de kringloop geeft aan dat zij deze kunnen leveren. De kringloopwinkel is bereid om 10 euro per stuk te vragen met 10 euro leveringskosten wat neer zal komen op een totaal van 70 euro. Mike is naast de matrassen ook opzoek naar een tent of hutje. De kringloopwinkel geeft aan dat ze er gratis een tent bij kunnen krijgen als ze de matrassen bij hun afnemen. De deal is rond en de kringloopwinkel zal de spullen deze middag nog leveren. Hoe zullen de overige bewoners op deze verrassing reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (4)

  • Hele goeie Aktie voor die prijs, hoop dat er niet over gekibbeld, maar dat er Dank je wel Mike gezegd wordt TOP

  • Goed gedaan! Na een goede nachtrust sta je beter op en kun je dus meer werk verzetten.
    Win-win dus.

  • Waarom gewoon niet met de hele groep bespreken ik weet wel zeker dat iedereen akkoord zou zijn gegaan, nu wordt het weer stiekem gedaan. Jammer Mike

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings