Mike regelt matrassen en een tent via de kringloopwinkel

Mike regelt matrassen en een tent via de kringloopwinkel

Het is een uur later wat betekent dat Mike de kringloopwinkel terug zou bellen over een eventuele slaapplek en matrassen. Mike wil zes matrassen bestellen en de kringloop geeft aan dat zij deze kunnen leveren. De kringloopwinkel is bereid om 10 euro per stuk te vragen met 10 euro leveringskosten wat neer zal komen op een totaal van 70 euro. Mike is naast de matrassen ook opzoek naar een tent of hutje. De kringloopwinkel geeft aan dat ze er gratis een tent bij kunnen krijgen als ze de matrassen bij hun afnemen. De deal is rond en de kringloopwinkel zal de spullen deze middag nog leveren. Hoe zullen de overige bewoners op deze verrassing reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 17:30

    Waarom gewoon niet met de hele groep bespreken ik weet wel zeker dat iedereen akkoord zou zijn gegaan, nu wordt het weer stiekem gedaan. Jammer Mike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *