De bewoners komen bij elkaar om van alles te bespreken in een centraal

De bewoners komen bij elkaar om van alles te bespreken in een centraal

De bewoners komen bij elkaar om de stand van zaken te bespreken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste besproken punten van 15 juni terug.

Mike begint en zegt dat hij koerier Richard heeft gebeld om eten te bestellen. Hij heeft dit gedaan omdat hij denkt dat Richard in het weekend te druk zal zijn met zijn taxibedrijf. Christel vindt het maar gek dat Mike het stiekem heeft gedaan. Mike hamert erop dat het echt noodzakelijk is dat er genoeg eten is. Ik snap wat je bedoelt alleen waarom besluit je in je eentje om het te doen vraagt Christel. Mike antwoordt dat hij gewoon de beslissing heeft gemaakt. Dan ben jij hierna de boodschappenspecialist benadrukt hij. Christel zal voortaan dus de boodschappen op zich nemen. De andere bewoners vinden het allemaal best dat Mike het heeft gedaan maar Hiske kiest Christel haar kant. Hoe zouden jullie het vinden als Christel dit stiekem had gedaan vraagt ze. John antwoordt dat hij het dan ook prima had gevonden. John begrijpt dat Hiske en Christel het vervelend vinden dat het stiekem gebeurt, maar hij legt uit dat Mike geen buitensporige spullen heeft besteld. Ik zal het niet meer zo doen verzekert Mike.

Sanne neemt na deze discussie het woord over. Ze wil graag een spelletjesavond houden, zodat er wat meer gezelligheid in de groep komt. Dan begint ze op te noemen welke spellen ze allemaal kunnen doen. Ze laat hierna weten dat ze John zijn wekker heeft geleend om op tijd bij de kippen te zijn in de ochtend. En vraagt hierbij aan de andere bewoners om haar niet meer te wekken in de ochtend, aangezien ze nu een wekker heeft. Ze vertelt dat ze erg veel druk voelt van de groep en het gevoel heeft dat iedereen haar nauw in de gaten houdt of ze wel goed voor de kippen zorgt. Sanne verzekert de groep dat ze het onder controle heeft.

Morgen is het weer zover zegt Mike opgewekt over de open dag. De bewoners bespreken wat er nog precies moet gebeuren voor morgen en ze laten aan elkaar weten dat ze er heel veel zin in hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *