X

Manon wil brood bestellen maar Sanne en Gerrit zijn het daar niet mee eens

De bewoners hebben bezuinigd op eten en daarom wordt er vooral rijst en blikvoedsel gegeten. Manon stelt voor om toch wat broden te kopen. Ik haal daar mijn voedingsstoffen uit legt ze Sanne en Gerrit uit. De twee zijn het niet eens met het plan van Manon. Er is alleen maar gezeik over het eten zegt Gerrit geïrriteerd. Ook Sanne lijkt er klaar mee te zijn. Het gaat weer over eten zegt ze. Ik word er echt moe van benadrukt ze. En legt uit dat ze ook liever brood heeft. Maar hoor je mij klagen vraagt ze. Gerrit vindt dat het budget is vastgelegd. Wij moeten ook op onze strepen staan gaat hij verder. Als wij denken dat dit het beste is voor het vervolg van Utopia 2, dan heb je daar mee te dealen. Maar of de rest er ook zo over denkt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Ze kunnen toch ook goedkoop boodschappen laten doen. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn, er is genoeg verkrijgbaar voor lage prijzen

  • Belachelijk en betutteling.Ze moeten zorgen dat er meer evenementen komen zodat er geld binnen komt.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings