Manon wil brood bestellen maar Sanne en Gerrit zijn het daar niet mee eens

Manon wil brood bestellen maar Sanne en Gerrit zijn het daar niet mee eens

De bewoners hebben bezuinigd op eten en daarom wordt er vooral rijst en blikvoedsel gegeten. Manon stelt voor om toch wat broden te kopen. Ik haal daar mijn voedingsstoffen uit legt ze Sanne en Gerrit uit. De twee zijn het niet eens met het plan van Manon. Er is alleen maar gezeik over het eten zegt Gerrit geïrriteerd. Ook Sanne lijkt er klaar mee te zijn. Het gaat weer over eten zegt ze. Ik word er echt moe van benadrukt ze. En legt uit dat ze ook liever brood heeft. Maar hoor je mij klagen vraagt ze. Gerrit vindt dat het budget is vastgelegd. Wij moeten ook op onze strepen staan gaat hij verder. Als wij denken dat dit het beste is voor het vervolg van Utopia 2, dan heb je daar mee te dealen. Maar of de rest er ook zo over denkt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. mirian at 12:56

    Ze kunnen toch ook goedkoop boodschappen laten doen. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn, er is genoeg verkrijgbaar voor lage prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *